Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24144
Title: Застосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молока
Authors: Суходольська, Надія Петрівна
Іщенко, Віра Миколаївна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Іщенко, М. В.
Keywords: кафедра харчової хімії
види молока
фальсифікація молочної продукції
метод головних компонент
ідентифікація молочної продукції
виды молока
фальсификация молочной продукции
метод главных компонент
идентификация молочной продукции
types of milk
adulteration of milk products
the principal components method
identification of dairy products
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Застосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молока / Н. П. Суходольська, В. М. Іщенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, М. В. Іщенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 128-130.
Abstract: Молоко та молочні продукти відносяться до найбільш цінних оздоровчих продуктів у всі періоди життя людини. Тому особливе занепокоєння суспільства викликає інформація про можливу фальсифікацію молочної продукції. Молоко и молочные продукты относятся к наиболее ценным оздоровительным продуктам во все периоды жизни человека. Поэтому особенную обеспокоенность общества вызывает информация о возможной фальсификации молочной продукции. Milk and milk products are the most valuable health products in all periods of life. Because society is particular concern about the possible falsification of dairy products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24144
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf130.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.