Застосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молока
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Молоко та молочні продукти відносяться до найбільш цінних оздоровчих продуктів у всі періоди життя людини. Тому особливе занепокоєння суспільства викликає інформація про можливу фальсифікацію молочної продукції. Молоко и молочные продукты относятся к наиболее ценным оздоровительным продуктам во все периоды жизни человека. Поэтому особенную обеспокоенность общества вызывает информация о возможной фальсификации молочной продукции. Milk and milk products are the most valuable health products in all periods of life. Because society is particular concern about the possible falsification of dairy products.
Description
Keywords
кафедра харчової хімії, види молока, фальсифікація молочної продукції, метод головних компонент, ідентифікація молочної продукції, виды молока, фальсификация молочной продукции, метод главных компонент, идентификация молочной продукции, types of milk, adulteration of milk products, the principal components method, identification of dairy products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Citation
Застосування методу головних компонент для ідентифікації різних видів молока / Н. П. Суходольська, В. М. Іщенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, М. В. Іщенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 128-130.
