Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2414
Назва: Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)
Автори: Свінціцька, Анна Іванівна
Танащук, Людмила Іванівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Карпович, Микола Сергійович
Ключові слова: буряковий жом
beet pulp
пектиновий екстракт
екстрагування
гідромодуль
гідроліз
протопектин
іонітна очистка
pectin extract
extraction
hydronic
hydrolysis
protopectin
ion-exchange purification
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 1996
Бібліографічний опис: Патент 10267 UA, МПК 5 A23L1 /0524, С08В37/06 Спосіб виробництва пектину з бурякового жому / Свинцицька А. І., Танащук Л. І., Крапивницька І. О., Карпович М. С. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 95062766 ; заявл. 14.06.95 ; опубл. 25.12.96 , Бюл. № 4, 1996 р.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано спосіб виробництва пектину з бурякового жому, який включає гідроліз протопектину, екстрагування пектину, відстоювання, фільтрацію пектинового екстракту, осадження пектинових речовин спиртом, розділення твердої та рідкої фаз, висушування пектину. Гідроліз здійснюється при температурі 78-85оС протягом 90-120 хв. Proposed method of production of pectin from sugar beet pulp, comprising protopectin hydrolysis, extraction of pectin, sedimentation, filtration pectin extract deposition of pectin alcohol, separation of the solid and liquid phases, drying of pectin. Hydrolysis is carried out at a temperature of 78 85 ° C for 90-120 min.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2414
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent_2.pdf2.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.