Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2414
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвінціцька, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorТанащук, Людмила Іванівна-
dc.contributor.authorКрапивницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorКарпович, Микола Сергійович-
dc.date.accessioned2012-09-07T13:18:14Z-
dc.date.available2012-09-07T13:18:14Z-
dc.date.issued1996-
dc.identifier.citationПатент 10267 UA, МПК 5 A23L1 /0524, С08В37/06 Спосіб виробництва пектину з бурякового жому / Свинцицька А. І., Танащук Л. І., Крапивницька І. О., Карпович М. С. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 95062766 ; заявл. 14.06.95 ; опубл. 25.12.96 , Бюл. № 4, 1996 р.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2414-
dc.description.abstractЗапропоновано спосіб виробництва пектину з бурякового жому, який включає гідроліз протопектину, екстрагування пектину, відстоювання, фільтрацію пектинового екстракту, осадження пектинових речовин спиртом, розділення твердої та рідкої фаз, висушування пектину. Гідроліз здійснюється при температурі 78-85оС протягом 90-120 хв. Proposed method of production of pectin from sugar beet pulp, comprising protopectin hydrolysis, extraction of pectin, sedimentation, filtration pectin extract deposition of pectin alcohol, separation of the solid and liquid phases, drying of pectin. Hydrolysis is carried out at a temperature of 78 85 ° C for 90-120 min.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectбуряковий жомuk_UK
dc.subjectbeet pulpuk_UK
dc.subjectпектиновий екстракт-
dc.subjectекстрагування-
dc.subjectгідромодуль-
dc.subjectгідроліз-
dc.subjectпротопектин-
dc.subjectіонітна очистка-
dc.subjectpectin extract-
dc.subjectextraction-
dc.subjecthydronic-
dc.subjecthydrolysis-
dc.subjectprotopectin-
dc.subjection-exchange purification-
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.titleСпосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)uk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patent_2.pdf2.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.