DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24151

Название: Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями
Другие названия: Enrichment restaurant of products algae
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Оксютенко, Валерія Іванівна
Sharan, Larisa
Oksyutenko, Valery
Ключевые слова: вітамінні коктейлі
витаминные коктейли
vitamin cocktails
оптимальне дозування
оптимальное дозирование
optimum dosage
показники якості
показатели качества
quality
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Шаран, Л. О. Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями / Л. О. Шаран, В. І. Оксютенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 428.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції Проведено исследование по использованию водорослей в технологии изготовления ресторанной продукции A study on the use of algae in manufacturing technology products restaurant
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24151
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf276,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback