Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.
Опис
Ключові слова
вітамінні коктейлі, витаминные коктейли, vitamin cocktails, оптимальне дозування, оптимальное дозирование, optimum dosage, показники якості, показатели качества, quality, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Оксютенко. В. Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями / В. Оксютенко, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 428.