Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.

Опис

Ключові слова

вітамінні коктейлі, витаминные коктейли, vitamin cocktails, оптимальне дозування, оптимальное дозирование, optimum dosage, показники якості, показатели качества, quality, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Оксютенко. В. Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями / В. Оксютенко, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 428.