Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.
Опис
Ключові слова
вітамінні коктейлі, витаминные коктейли, vitamin cocktails, оптимальне дозування, оптимальное дозирование, optimum dosage, показники якості, показатели качества, quality, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Оксютенко. В. Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями / В. Оксютенко, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 428.