Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.

Опис

Ключові слова

вітамінні коктейлі, витаминные коктейли, vitamin cocktails, оптимальне дозування, оптимальное дозирование, optimum dosage, показники якості, показатели качества, quality, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Оксютенко. В. Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями / В. Оксютенко, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 428.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced