Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24189
Title: Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньона
Other Titles: Physical and biochemical changes at mushroom cells
Authors: Роман, Тетяна Олександрівна
Мазуренко, Олександр Григорович
Захаров, Володимир Володимирович
Roman, Tatiana
Mazurenko, Alexander
Zakharov, Vladimir
Keywords: кафедра електропостачання і енергоменеджменту
метаболізм
білки
грибна клітина
шампіньйон
метаболизм
белки
грибная клетка
шампиньон
fungal cells
mushroom
metabolism
protein
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, В. В. Захаров та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 32-35.
Abstract: Метою даної роботи було встановлення оптимальних умов зберігання свіжих грибів до процесу їх подальшої переробки. У якості дослідної сировини було вибрано білі шампіньйони вищого сорту. Дослідження проводились в науковій лабораторії за допомогою цифрового мікроскопа МИКМЕД-1 та хімічного реагенту-індикатора метиленової сині.Дания статья посвещена теме хранения целью установления оптимальных условий хранения свежих грибов к процессу их дальнейшей переработки. В качестве исследовательской сырья были выбраны белые шампиньоны высшего сорта. This article is dedicated to the topic in order to establish the optimum storage conditions of storage of fresh mushrooms in the process of further processing. As the research materials were selected premium grade white mushrooms.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24189
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.