Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньона

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою даної роботи було встановлення оптимальних умов зберігання свіжих грибів до процесу їх подальшої переробки. У якості дослідної сировини було вибрано білі шампіньйони вищого сорту. Дослідження проводились в науковій лабораторії за допомогою цифрового мікроскопа МИКМЕД-1 та хімічного реагенту-індикатора метиленової сині. This article is dedicated to the topic in order to establish the optimum storage conditions of storage of fresh mushrooms in the process of further processing. As the research materials were selected premium grade white mushrooms.

Опис

Ключові слова

кафедра електропостачання і енергоменеджменту, метаболізм, білки, грибна клітина, шампіньйон, fungal cells, mushroom, metabolism, protein, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, А. С. Дубівко, О. Г. Бибич, В. В. Захаров // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 32-35.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced