Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakes

Опис

Ключові слова

фруктові порошки, fruit powders, борошняні кондитерські вироби, flour pastry wares, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11 (48). - С. 35-37.

Зібрання