Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологічні властивості, порошки з кабачків, конвективне сушіння, сушіння зі змішаним теплопідведенням, преимущества, порошки из кабачков, конвективная сушка, сушка со смешанным теплоподводом, технологические свойства, benefits, zucchini powders, convection drying, drying the mixed heat supply, processing characteristics, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118.

Зібрання