Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологічні властивості, порошки з кабачків, конвективне сушіння, сушіння зі змішаним теплопідведенням, преимущества, порошки из кабачков, конвективная сушка, сушка со смешанным теплоподводом, технологические свойства, benefits, zucchini powders, convection drying, drying the mixed heat supply, processing characteristics, кафедра фізики
Бібліографічний опис
Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118.