Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологічні властивості, порошки з кабачків, конвективне сушіння, сушіння зі змішаним теплопідведенням, преимущества, порошки из кабачков, конвективная сушка, сушка со смешанным теплоподводом, технологические свойства, benefits, zucchini powders, convection drying, drying the mixed heat supply, processing characteristics, кафедра фізики та професійної безпеки
Бібліографічний опис
Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118.