Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологічні властивості, порошки з кабачків, конвективне сушіння, сушіння зі змішаним теплопідведенням, преимущества, порошки из кабачков, конвективная сушка, сушка со смешанным теплоподводом, технологические свойства, benefits, zucchini powders, convection drying, drying the mixed heat supply, processing characteristics, кафедра фізики та професійної безпеки

Бібліографічний опис

Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced