Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наводяться розв’язки оптимізаційних задач мінімаксного керування та спостереження для багатовимірних об’єктів керування (ОК) за умов повних і точних, а також неповних і неточних вимірювань параметрів стану об’єкта. Експериментально досліджені оптимальні керування, спостереження, стан координат та значення критеріїв оптимальності об’єкта за цих умов. Досліджені припустимі збурення для випадку неповних і неточних вимірювань, обчислені крім значень критеріїв також і значення їхніх верхніх меж. Доведено, що синтезоване оптимальне керування має додатковий запас стійкості, більший від розрахованого.

Опис

Ключові слова

кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління, пекарна камера, температурний режим, мінімаксне керування, якість перехідного процесу, температурный режим, качество переходного процесса, baking chamber, temperature, the quality of the transition process

Бібліографічний опис

Лобок, О. П. Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 16. - С. 111-119.

Зібрання