Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наводяться розв’язки оптимізаційних задач мінімаксного керування та спостереження для багатовимірних об’єктів керування (ОК) за умов повних і точних, а також неповних і неточних вимірювань параметрів стану об’єкта. Експериментально досліджені оптимальні керування, спостереження, стан координат та значення критеріїв оптимальності об’єкта за цих умов. Досліджені припустимі збурення для випадку неповних і неточних вимірювань, обчислені крім значень критеріїв також і значення їхніх верхніх меж. Доведено, що синтезоване оптимальне керування має додатковий запас стійкості, більший від розрахованого.
Опис
Ключові слова
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління, пекарна камера, температурний режим, мінімаксне керування, якість перехідного процесу, температурный режим, качество переходного процесса, baking chamber, temperature, the quality of the transition process
Бібліографічний опис
Лобок, О. П. Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 16. - С. 111-119.