Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наводяться розв’язки оптимізаційних задач мінімаксного керування та спостереження для багатовимірних об’єктів керування (ОК) за умов повних і точних, а також неповних і неточних вимірювань параметрів стану об’єкта. Експериментально досліджені оптимальні керування, спостереження, стан координат та значення критеріїв оптимальності об’єкта за цих умов. Досліджені припустимі збурення для випадку неповних і неточних вимірювань, обчислені крім значень критеріїв також і значення їхніх верхніх меж. Доведено, що синтезоване оптимальне керування має додатковий запас стійкості, більший від розрахованого.
Опис
Ключові слова
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, пекарна камера, температурний режим, мінімаксне керування, якість перехідного процесу, температурный режим, качество переходного процесса, baking chamber, temperature, the quality of the transition process
Бібліографічний опис
Лобок, О. П. Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 16. - С. 111-119.