Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наводяться розв’язки оптимізаційних задач мінімаксного керування та спостереження для багатовимірних об’єктів керування (ОК) за умов повних і точних, а також неповних і неточних вимірювань параметрів стану об’єкта. Експериментально досліджені оптимальні керування, спостереження, стан координат та значення критеріїв оптимальності об’єкта за цих умов. Досліджені припустимі збурення для випадку неповних і неточних вимірювань, обчислені крім значень критеріїв також і значення їхніх верхніх меж. Доведено, що синтезоване оптимальне керування має додатковий запас стійкості, більший від розрахованого.

Опис

Ключові слова

кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, пекарна камера, температурний режим, мінімаксне керування, якість перехідного процесу, температурный режим, качество переходного процесса, baking chamber, temperature, the quality of the transition process

Бібліографічний опис

Лобок, О. П. Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 16. - С. 111-119.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced