Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив сучасних цукрозамінників на технологічні показники збивних десертів. The influence of the modern substitutes on the technological parameters of aerated desserts

Опис

Ключові слова

десерт, dessert, цукрозамінники, sugar substitutes, технологічні показники, technological parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Польовик, В. В. Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів / В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - № 6 - С. 36-38.

Зібрання