Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив сучасних цукрозамінників на технологічні показники збивних десертів.
The influence of the modern substitutes on the technological parameters of aerated desserts
Опис
Ключові слова
десерт, dessert, цукрозамінники, sugar substitutes, технологічні показники, technological parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Польовик, В. В. Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів / В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - № 6 - С. 36-38.