Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив сучасних цукрозамінників на технологічні показники збивних десертів. The influence of the modern substitutes on the technological parameters of aerated desserts

Опис

Ключові слова

десерт, dessert, цукрозамінники, sugar substitutes, технологічні показники, technological parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Польовик, В. В. Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів / В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - № 6 - С. 36-38.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced