Споживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість створення нових напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням гарбуза, що мають підвищену біологічну цінність. З метою надання новим напівфабрикатам оригінальних органолептичних властивостей встановлено концентрацію вмісту гарбуза. Досліджено органолептичні показники якості нових видів напівфабрикатів. Consideration has been given to the possibility of creation of new semi-finished products „МІX”, made of hydrocoles with the usage of pumpkin, which has extra biological value. In order to provide new semifinished products with original organoleptic properties, the optimal concentration of the pumpkin content was determined. The organoleptic indicators of quality of new kinds of semi-finished products were researched

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, emi-finished products, β-каротин, beta-carotene, вітамін С, vitamin C, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Споживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини / І. В. Дітріх, М. Є. Бондарчук // Вісник Львівської комерційної академії : збірник наукових праць. Серія Товарознавча – Львів ЛКА – 2015.- Вип. № 15. - С. 92-96.

Зібрання