Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24257
Title: Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінності
Authors: Потребенко, Олександр Григорович
Сидор, Василь Михайлович
Карповець, Петро Макарович
Григор'єва, Любов Іванівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
хліб пшеничний
горохове борошно
вітамін D
біологічна та харчова цінність
bread wheat
pea flour
vitamin D
biological and nutritional value
Issue Date: 2016
Citation: Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінності / О. Г. Потребенко, В. М. Сидор, П. М. Карповець, Л. І. Григор’єва // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 63.
Abstract: В останні роки вчені та технологи всього світу приділяють значну увагу розвиткові науки про біохімію харчування, якої сприяє не лише формуванню висококваліфікованих працівників в галузі харчування, а й оптимізації структури асортименту харчових продуктів, створенню нових продуктів, призначених для різних верств населення. In recent years, scientists and engineers around the world are paying great attention to the development of the science of biochemistry food, which is not only the formation of highly skilled workers in the food industry, but also optimize the assortment structure of foodstuffs, creation of new products for different segments of the population.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24257
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf88.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.