Особливості створення харчових раціонів для спецконтингентів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сьогодні на світовому ринку найбільшою популярністю користуються харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я. Today the world market, the most popular food products that are marketed as healthy.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, харчовий раціон, збалансоване харчування, спецконтингенти, food ration, balanced nutrition, special contingent

Бібліографічний опис

Ярош, Н. В. Особливості створення харчових раціонів для спецконтингентів / Н. В. Ярош, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 8.