Особливості створення харчових раціонів для спецконтингентів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні на світовому ринку найбільшою популярністю користуються харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я.
Today the world market, the most popular food products that are marketed as healthy.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, харчовий раціон, збалансоване харчування, спецконтингенти, food ration, balanced nutrition, special contingent
Бібліографічний опис
Ярош, Н. В. Особливості створення харчових раціонів для спецконтингентів / Н. В. Ярош, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 8.