Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Борошняні кондитерські вироби - це вироби, що мають приємний смак та аромат, привабливий зовнішній вигляд, а вироби з начинкою здатні справляти особливо неповторне враження при споживанні. Confectionery products - a product with a pleasant taste and aroma, attractive appearance, and products capable of filling make unique impression especially when consumed.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, фруктово-горіхова начинка, борошняні кондитерські вироби, харчова цінність, fruit and nut filling, pastry, nutritional value

Бібліографічний опис

Алтуніна, К. М. Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів / К. М. Алтуніна, Н. П. Івчук // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 15.