DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24263

Название: Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба
Другие названия: Use cake with pumpkin seeds and pumpkin purée for the production of rye-wheat bread
Авторы: Довбня, Інна Валентинівна
Гойко, Ірина Юріївна
Dovbnya, Inna
Goiko, Irina
Ключевые слова: кафедра технології оздоровчих продуктів
шрот
гарбузове пюре
житньо-пшеничний хліб
тыквенное пюре
ржано-пшеничный хлеб
meal
pumpkin puree
rye-wheat bread
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Довбня, І. В. Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба / І. В. Довбня, І. Ю. Гойко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 35.
Краткий осмотр (реферат): Хлібобулочні вироби, які є джерелом вуглеводів, білків, ненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, за хімічним складом недостатньо збалансовані за життєво важливими компонентами. Хлебобулочные изделия, которые являются источником углеводов, белков, ненасыщенных жирных кислот, витаминов, минеральных веществ, по химическому составу недостаточно сбалансированы по жизненно важными компонентами. Bakery products, which are a source of carbohydrates, proteins, unsaturated fatty acids, vitamins, minerals, chemical composition insufficiently balanced in vital components.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24263
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
11.pdf83,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback