Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24286
Title: Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення
Authors: Кушнір, Людмила Миколаївна
Науменко, Ксенія Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
фальсифікація коньяку
міцні алкогольні напої
дослідження кольору коньяків
falsification of cognac
hard alcohol
research cognac color
Issue Date: 2016
Citation: Кушнір, Л. М. Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення / Л. М. Кушнір, К. А. Науменко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 72.
Abstract: Коньяк відносяться до міцних алкогольних напоїв з білих сортів винограду, що має янтарно-золотистий колір. На прилавках магазинів представлені коньяки різних торгових марок, але багато з них дуже часто є низької якості. Brandy relating to alcoholic beverages from white grapes, which has a golden amber color. The stores are brandies of different brands, but many of them are often of poor quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24286
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf98.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.