Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Коньяк відносяться до міцних алкогольних напоїв з білих сортів винограду, що має янтарно-золотистий колір. На прилавках магазинів представлені коньяки різних торгових марок, але багато з них дуже часто є низької якості.
Brandy relating to alcoholic beverages from white grapes, which has a golden amber color. The stores are brandies of different brands, but many of them are often of poor quality.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, фальсифікація коньяку, міцні алкогольні напої, дослідження кольору коньяків, falsification of cognac, hard alcohol, research cognac color
Бібліографічний опис
Кушнір, Л. М. Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення / Л. М. Кушнір, К. А. Науменко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 72.