Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24286
Назва: Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення
Автори: Кушнір, Людмила Миколаївна
Науменко, Ксенія Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Ключові слова: кафедра експертизи харчових продуктів
фальсифікація коньяку
міцні алкогольні напої
дослідження кольору коньяків
falsification of cognac
hard alcohol
research cognac color
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Кушнір, Л. М. Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення / Л. М. Кушнір, К. А. Науменко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 72.
Короткий огляд (реферат): Коньяк відносяться до міцних алкогольних напоїв з білих сортів винограду, що має янтарно-золотистий колір. На прилавках магазинів представлені коньяки різних торгових марок, але багато з них дуже часто є низької якості. Brandy relating to alcoholic beverages from white grapes, which has a golden amber color. The stores are brandies of different brands, but many of them are often of poor quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24286
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42.pdf98.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.