Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorНауменко, Ксенія Андріївна-
dc.contributor.authorПетруша, Оксана Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-09-30T07:16:43Z-
dc.date.available2016-09-30T07:16:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКушнір, Л. М. Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення / Л. М. Кушнір, К. А. Науменко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24286-
dc.description.abstractКоньяк відносяться до міцних алкогольних напоїв з білих сортів винограду, що має янтарно-золотистий колір. На прилавках магазинів представлені коньяки різних торгових марок, але багато з них дуже часто є низької якості. Brandy relating to alcoholic beverages from white grapes, which has a golden amber color. The stores are brandies of different brands, but many of them are often of poor quality.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.subjectфальсифікація коньякуuk_UA
dc.subjectміцні алкогольні напоїuk_UA
dc.subjectдослідження кольору коньяківuk_UA
dc.subjectfalsification of cognacuk_UA
dc.subjecthard alcoholuk_UA
dc.subjectresearch cognac coloruk_UA
dc.titleАналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявленняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf98.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.