Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24295
Title: Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства
Authors: Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
Keywords: кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
заклади ресторанного господарства
ресторанний бізнес
міні - виробницта
institutions restaurant industry
restaurant business
mini - production
Issue Date: 2013
Citation: Кулініч, В. І. Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства / В. І. Кулініч, О. В. Пасічник // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 127-128.
Abstract: Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24295
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf82.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.