DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24295

Название: Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства
Другие названия: Justification and benefits of the establishment of mini - productions in the restaurant business establishments
Авторы: Кулініч, Віра Ігорівна
Пасічник, Олена Володимирівна
Kulinich, Vera
Pasichnyk, Elena
Ключевые слова: кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
заклади ресторанного господарства
ресторанний бізнес
міні - виробницта
заведения ресторанного хозяйства
ресторанный бизнес
мини - производство
institutions restaurant industry
restaurant business
mini - production
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Кулініч, В. І. Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства / В. І. Кулініч, О. В. Пасічник // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 127-128.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Современный человек стремится за короткий промежуток времени получить максимальный результат, к комплексному пониманию которого включают соотношение качества, материальных затрат и положительного эффекта в том или ином его проявлении. Эти изменения имеют свое отражение и в пищевой промышленности и ресторанном бизнесе. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24295
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
38.pdf82,12 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback