Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, вироби антианемічного призначення, ресторанне господарство, здобні булочні вироби, антианемического назначения, ресторанное хозяйство, сдобные булочные изделия изделия, antianemicheskogo purpose products, restaurant management, Flour bakery products

Бібліографічний опис

Губеня, В. О. Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньева // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 137-138.