Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, вироби антианемічного призначення, ресторанне господарство, здобні булочні вироби, антианемического назначения, ресторанное хозяйство, сдобные булочные изделия изделия, antianemicheskogo purpose products, restaurant management, Flour bakery products
Бібліографічний опис
Губеня, В. О. Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньева // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 137-138.