Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, вироби антианемічного призначення, ресторанне господарство, здобні булочні вироби, антианемического назначения, ресторанное хозяйство, сдобные булочные изделия изделия, antianemicheskogo purpose products, restaurant management, Flour bakery products
Бібліографічний опис
Губеня, В. О. Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньева // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 137-138.