Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24303
Title: Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
Authors: Буянова, І. А.
Гавриш, Андрій Володимирович
Корецька, Ірина Львівна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи
квасолеве борошно
борошняні кондитерські вироби
екструдоване борошно
bean flour
pastry
extruded flour
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів / І. А. Буянова, А. В. Гавриш, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 149-151.
Abstract: Метою даної роботи є розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження, збільшення поживної та енергетичної цінності, покращення амінокислотного складу та розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. The aim of this work is to develop modern methods of enriching flour confectionery vegetable proteins, increasing nutritional and energy values, improved amino acid composition and diversification of pastry products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24303
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
50.pdf100.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.