Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24309
Title: Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства
Authors: Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Сидор, Василь Михайлович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра готельно-ресторанної справи
ресторанне господарство
міні-пивоварня
міні-броварня
restaurant management
mini brewery
Issue Date: 2016
Citation: Пасічник, О. В. Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства / О. В. Пасічник, В. Ф. Доценко, В. М. Сидор // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 166-168.
Abstract: В умовах жорсткої конкуренції серед сучасних виробників якість пива повинна повністю задовольняти вимоги споживача щодо смаку та аромату напою, хмельової приємної гіркоти та кольору, пінистості, стійкості піни та самого напою під час зберігання, а встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє контролювати якість на всіх стадіях його виробництва та забезпечувати широкий асортимент сортів пива. In a competitive environment among modern manufacturers of quality beer must fully meet the requirements of the consumer's taste and aroma of the drink, Hmeljova pleasant bitterness and color pinystosti, the stability of the foam and of the beverage during storage and installation of mini breweries in institutions restaurant industry allows to control quality at all stages of production and provide a wide range of beers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24309
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf91.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.