Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено безалкогольний напій з високим вмістом речовин антиоксидантної дії. Як функціональні інгредієнти використано водні екстракти пагонів чорниці, трави орегано. Для покращення органолептичних властивостей до складу напою включено апельсиновий сік в кількості 25%.
Developed soft drink with a high content of antioxidative substances action. As functional ingredients used aqueous extracts of bilberry sprouts, herbs oregano. To improve the organoleptic properties of the drink orange juice included in the amount of 25%.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ресторанне господарство, напої, рослинні екстракти, restaurant management, beverages, plant extracts
Бібліографічний опис
Іванова, В. Д. Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарства / В. Д. Іванова, І. Л. Ясінська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 203-204.