Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24395
Title: Визначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тіста
Authors: Шпак, Максим Сергійович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Keywords: витрати енергії
замішування тіста
хлібопекарська галузь
energy consumption
baking industry
kneading
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2016
Citation: Шпак, М. С. Визначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тіста / М. С. Шпак, О. О. Чепелюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 32-33.
Abstract: Дослідивши вплив кожного з факторів на витрати енергії в процесі замішування, встановлено, що для забезпечення якісного замісу борошняного тіста при незначних витратах питомої енергії необхідно максимально можливо збільшувати вологість тіста при зменшенні тривалості процесу з урахуванням якісних показників продукції. Examining the impact of each factor on energy consumption during mixing, found that for high-quality flour kneading dough at low cost specific energy need maximum possible increase humidity test at reducing the duration of the quality indicators based products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24395
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf855.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.