Збагачення хліба для хворих на цукровий діабет мінеральними речовинами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Світовою науковою спільнотою визнано, що сучасний раціон харчування не забезпечує організм людини достатньою кількістю мінеральних речовин, що призводить до розвитку захворювань, серед яких - цукровий діабет. Це спонукає збагачувати продукти, і в першу чергу хліб, як продукт повсякденного вживання, цими речовинами.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, збагачення хліба, мінеральні речовини, цукровий діабет, обогащение хлеба, минеральные вещества, сахарный диабет, enrichment of bread, mineral substances, diabetes

Бібліографічний опис

Шевченко, А. О. Збагачення хліба для хворих на цукровий діабет мінеральними речовинами / А. О. Шевченко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 132.