Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані результати досліджень показали, що за вмістом БАР пюре з горобини та журавлини можна рекомендувати для використання при створенні кондитерських виробів оздоровчого призначення.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, дикорослі плоди, напівфабрикати, дикорослі ягоди, дикорастущие плоды, дикорастущие ягоды, полуфабрикаты, semi, wild fruits, wild berries

Бібліографічний опис

Оболкіна, В. І. Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, І. І. Сивній, Н. В. Олексієнко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 124-125.