DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24428

Название: Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначення
Другие названия: The use of inulin isolate and milk protein in the creation protracted dietary cookies, functionality
Авторы: Петренко, Микола Миколайович
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Petrenko, Nikolay
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
затяжне печиво
інулін
ізолят
затяжное печенье
инулин
изолят
prolonged biscuits
inulin
isolate
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Петренко, М. М. Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначення / М. М. Петренко, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 151.
Краткий осмотр (реферат): На даний час серед асортименту кондитерських виробів відчувається дефіцит продуктів функціонального та дієтичного призначення, що містили б значну кількість харчових волокон, білків, антиоксидантів, мали покращений вітамінний та мінеральний склад. В настоящее время среди ассортимента кондитерских изделий ощущается дефицит продуктов функционального и диетического назначения, которые содержали бы значительное количество пищевых волокон, белков, антиоксидантов, имели улучшенный витаминный и минеральный состав. Currently, the range of confectionery products shortage of functional and dietary purposes, which would contain a significant amount of dietary fiber, protein, antioxidants have improved vitamin and mineral composition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24428
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
105.pdf92 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback