Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначення

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На даний час серед асортименту кондитерських виробів відчувається дефіцит продуктів функціонального та дієтичного призначення, що містили б значну кількість харчових волокон, білків, антиоксидантів, мали покращений вітамінний та мінеральний склад. Currently, the range of confectionery products shortage of functional and dietary purposes, which would contain a significant amount of dietary fiber, protein, antioxidants have improved vitamin and mineral composition.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, затяжне печиво, інулін, ізолят, prolonged biscuits, inulin, isolate

Бібліографічний опис

Петренко, М. М. Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначення / М. М. Петренко, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 151.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced