Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Пастила - це кондитерські вироби, отримані збиванням фруктово-ягідної суміші з цукром в присутності яєчного білка, з послідуючим змішуванням піноподібної маси з гарячим агаровим сиропом, формуванням на окремі вироби та сушінням. Pastille - a pastry obtained whipping fruit and berry mix with sugar in the presence of egg whites, mixing with further weight spumy Agar with hot syrup, the formation on certain products and drying.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пастила, яблучне пюре, цукор, paste, applesauce, sugar
Бібліографічний опис
Потривайло, О. О. Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів / О. О. Потривайло, І. О. Луценко, А. М Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 157.