Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пастила - це кондитерські вироби, отримані збиванням фруктово-ягідної суміші з цукром в присутності яєчного білка, з послідуючим змішуванням піноподібної маси з гарячим агаровим сиропом, формуванням на окремі вироби та сушінням. Pastille - a pastry obtained whipping fruit and berry mix with sugar in the presence of egg whites, mixing with further weight spumy Agar with hot syrup, the formation on certain products and drying.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пастила, яблучне пюре, цукор, paste, applesauce, sugar

Бібліографічний опис

Потривайло, О. О. Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів / О. О. Потривайло, І. О. Луценко, А. М Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 157.