Склад морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 106866)
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Склад морозива плодово-ягідного містить пюре плодово-ягідне, підсолоджуючий компонент, стабілізатор та воду. Як підсолоджуючий компонент містить глюкозно-фруктозний сироп та патоку карамельну.
The composition of the ice cream contains a fruit puree fruit and berry, sweetener component, a stabilizer and water. As the sweetening component contains fructose syrup and caramel syrup.
Опис
Ключові слова
морозиво, плодово-ягідне, ice cream, fruit and berry, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент №106866 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива плодово-ягідного / Поліщук Г. Є., Басс О. О., Омельчук Ю. В. – u 2015 11031; заявл. 11.11.2015; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.