Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню заміни різного дозування цукру глюкозно-фруктозним сиропом у виробництві здобних виробів. Експериментально доведено, що заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом дозволяє отримати вироби з більшим об’ємом, пористістю та хорошими органолептичними показниками якості. The article deals with the replacement of different dosing sugar glucose-fructose syrup in the manufacture of buns. Experimentally proved that the replacement of sugar glucose-fructose syrup allows to obtain products with high volume, porosity and good organoleptic quality indicators.

Опис

Ключові слова

глюкозно-фруктозний сироп, цукор, тісто, здобні вироби, бродіння, buns, glucose-fructose syrup, sugar, dough, fermentation, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Вербецька, Т. В. Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробів / Т. В. Вербецька, Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 12. – С. 53-54.

Зібрання