DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24732

Название: Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті
Другие названия: The influence of calcium citrate, lactate and carbonate on microbiological and biochemical processes in the dough
Авторы: Шевченко, Анастасія Олександрівна
Дробот, Віра Іванівна
Прохорова, Надія Дмитрівна
Shevchenko, Anastasia
Drobot, Vera
Prokhorova, Nadezhda
Ключевые слова: цитрат кальцію
лактат кальцію
карбонат кальцію
хліб
діабет
тісто
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
цитрат кальция
лактат кальция
карбонат кальция
хлеб
диабет
тесто
calcium citrate
calcium lactate
calcium carbonate
bread
diabetes
dough
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Шевченко, А. Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті / А. Шевченко, В. Дробот, Н. Прохорова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. – С. 143-144.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена дослідженню впливу різних солей кальцію на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою. Встановлено та порівняно дію солей на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічних властивостей тіста. Работа посвящена исследованию влияния различных солей кальция на технологический процесс изготовления хлебобулочных изделий с фруктозой. Установлено и сравнено действие солей на ферментный комплекс дрожжей и структурно-механические свойства теста. The work is devoted to the research of the effect of different calcium salts on the technological process of making bakegoods with fructose. The effect of salts on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established and compared.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24732
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
MKsaodvcltccnmibpvt.pdf217,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь