Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена дослідженню впливу різних солей кальцію на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою. Встановлено та порівняно дію солей на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічних властивостей тіста. The work is devoted to the research of the effect of different calcium salts on the technological process of making bakegoods with fructose. The effect of salts on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established and compared.
Опис
Ключові слова
цитрат кальцію, лактат кальцію, карбонат кальцію, хліб, діабет, тісто, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, calcium citrate, calcium lactate, calcium carbonate, bread, diabetes, dough
Бібліографічний опис
Шевченко, А. Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті / А. Шевченко, В. Дробот, Н. Прохорова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. – С. 143-144.