Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню впливу різних солей кальцію на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою. Встановлено та порівняно дію солей на ферментний комплекс дріжджів та структурно-механічних властивостей тіста. The work is devoted to the research of the effect of different calcium salts on the technological process of making bakegoods with fructose. The effect of salts on yeast enzyme complex and structural and mechanical properties of dough is established and compared.

Опис

Ключові слова

цитрат кальцію, лактат кальцію, карбонат кальцію, хліб, діабет, тісто, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, calcium citrate, calcium lactate, calcium carbonate, bread, diabetes, dough

Бібліографічний опис

Шевченко, А. Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті / А. Шевченко, В. Дробот, Н. Прохорова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. – С. 143-144.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced