DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24817

Название: Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes
Другие названия: Теоретичні та практичні аспекти використання поверхнево-активних речовин в технології гарячих солодких страв
Авторы: Tkachuk, Yuriy
Bloshchinska (Dudkina), Olena
Ishchenko, Tatiana
Havrysh, Andrey
Niemirich, Oleksandra
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Ткачук, Юрій Михайлович
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Ключевые слова: поверхнево активні речовини
поверхностно активные вещества
surface active agents
гарячі солодкі страви
горячие сладкие блюда
hot sweet dishes
фондан
fondant
целіакія
целиакия
celiac disease
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes / O. Dudkina, A. Gavrysh, O. Nemirich and other // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 225.
Краткий осмотр (реферат): Theoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення. Проведены теоретические и практические исследования влияния поверхностно активного вещества на качество фонданов специального назначения.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24817
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
V_BOOK_of_ABSTRACTS_CEFood-15-05-2016.pdf67,82 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback