Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Theoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення.
Опис
Ключові слова
поверхнево активні речовини, поверхностно активные вещества, surface active agents, гарячі солодкі страви, горячие сладкие блюда, hot sweet dishes, фондан, fondant, целіакія, целиакия, celiac disease, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes / O. Dudkina, A. Gavrysh, O. Nemirich and other // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 225.