DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2016 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24841

Название: «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»
Другие названия: "Technological aspects of improving the competitiveness of bread and bakery products" and "Achievements and prospects of confectionery industry"
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
конкурентоспроможність хліба
технологічні аспекти
кондитерська галузь
хлебобулочные изделия
конкурентоспособность хлеба
технологические аспекты
кондитерская отрасль
baked goods
competitiveness bread
technological aspects
confectionery industry
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – 190 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2016 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузі, зокрема шляхам покращення якості хліба, розробці ресурсо- та енергозберігаючих технологій, проблемам розширення асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської і кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами галузі. Сборник включает в себя программу и материалы докладов участников международных научно-практических конференций «Технологические аспекты повышения конкурентоспособности хлеба и хлебобулочных изделий» и «Достижения и перспективы развития кондитерской отрасли», которые состоялись 13 сентября 2016 в г.. Киеве. Материалы посвящены решению актуальных вопросов хлебопекарной отрасли, в частности путям улучшения качества хлеба, разработке ресурсо- и энергосберегающих технологий, проблемам расширения ассортимента хлебобулочных и кондитерских изделий, в том числе созданию изделий специального назначения. Сборник предназначен для специалистов хлебопекарной и кондитерской промышленности, инженерно технических работников, потенциальных инвесторов, преподавателей высшей школы, студентов и аспирантов высших учебных заведений и всех, кто интересуется актуальными проблемами отрасли. The collection includes program materials and reports of the International scientific-practical conference "Technological aspects of improving the competitiveness of bread and bakery products" and "Achievements and prospects of the confectionery industry," which took place on 13 September 2016 in the city. Kiev. Materials is devoted to topical issues of the baking and confectionery industry, in particular by improving the quality of food, the development of energy saving technology, the problems of expanding the range of bakery and confectionery products, including the creation of special purpose products. The collection is designed for professionals baking and confectionery industry, engineering and technical personnel, potential investors, teachers, high school, undergraduate and graduate students, university students and anyone interested in current issues of the industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24841
Appears in Collections:2016

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Konf hlib-kond 2016.pdf7,71 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback