Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24870
Title: Білоквмісна харчова композиція
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Страшинський, Ігор Мирославович
Анісімова, Анна Вячеславівна
Фурсік, Оксана Петрівна
Keywords: білкові ізоляти рослинного походження
ксантанова камідь
кремнезем
белковые изоляты растительного происхождения
ксантановая камедь
protein isolates plant origin
xanthan gum
silica
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Патент на корисну модель № 110922 UA МПК A23L 29/00, A23L 29/294 (2016.01), A23L 29/238 (2016.01), A23J 1/00 Білоквмісна харчова композиція / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Анісімова А. В., Фурсік О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2016 04097 ; заявл. 14.04.2016 ; опубл. 25.10.2016, Бюл. №20.
Abstract: Білоквмісна функціональна харчова композиція, що містить білковий компонент, в якості загусників містить – карбоксиметилцелюлозу та камідь гуару, в якості білкового компоненту містить білкові ізоляти рослинного походження, в якості загусників додатково містить карагенан, ксантанову камідь, також додатково містить харчову добавку кремнезем. The protein containing functional food composition comprising a protein component, as thickeners contains - carboxymethylcellulose gum and gum that as the protein component contains protein isolates plant origin, as thickeners in addition contains carrageenan, xanthan gum, additionally containing silica.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24870
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument.pdf180.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.