Білоквмісна харчова композиція
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Білоквмісна функціональна харчова композиція, що містить білковий компонент, в якості загусників містить – карбоксиметилцелюлозу та камідь гуару, в якості білкового компоненту містить білкові ізоляти рослинного походження, в якості загусників додатково містить карагенан, ксантанову камідь, також додатково містить харчову добавку кремнезем. The protein containing functional food composition comprising a protein component, as thickeners contains - carboxymethylcellulose gum and gum that as the protein component contains protein isolates plant origin, as thickeners in addition contains carrageenan, xanthan gum, additionally containing silica.
Опис
Ключові слова
білкові ізоляти рослинного походження, ксантанова камідь, кремнезем, белковые изоляты растительного происхождения, ксантановая камедь, protein isolates plant origin, xanthan gum, silica, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 110922 UA МПК A23L 29/00, A23L 29/294 (2016.01), A23L 29/238 (2016.01), A23J 1/00 Білоквмісна харчова композиція / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Анісімова А. В., Фурсік О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2016 04097 ; заявл. 14.04.2016 ; опубл. 25.10.2016, Бюл. №20.