DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24897

Название: Low-calorie creams based on fresh milk cream
Другие названия: Низькокалорійні вершкові креми
Авторы: Zvyagintceva-Semenetc, Julya
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
Kambulova, Julya
Камбулова, Юлія Вікторівна
Kobylinska, Olena
Кобилінська, Олена Валеріївна
Ключевые слова: butter cream
structure
hydrocolloids
stability
quality
вершковий крем
структура
гідроколоїди
стійкість
якість
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
сливочный крем
структура
гидроколлоиды
стойкость
качество
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Zvyagintseva-Semenets, Y. Low-calorie creams based on fresh milk cream / Y. Zvyagintseva-Semenets, Y. Kambulova, О.Kobylinska // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. — P. 172.
Краткий осмотр (реферат): The paper studied the effect of hydrocolloids, such as sodium alginate, j-karragenan and agar to stabilize the structure of creamy low-fat creams. Studied the process of swelling of these substances in the cream, determined the optimal hydronic. According to the analysis of organoleptic and physico-chemical creams quality indicators defined rational concentration of sodium alginate, j-karragenan and agar. У роботі вивчений вплив гідроколоїдів, таких як альгінат натрію, j–карагинан і агар на стабілізацію структури вершкових кремів пониженої жирності. Вивчено процес набухання цих речовин у вершках, встановлено оптимальний гідромодуль. За результатами аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників якості крему визначені раціональні концентрації альгінату натрію, j–карагинану і агару. В работе изучено влияние гидроколлоидов, таких как, альгинат натрия, j–каррагинан и агар на стабилизацию структури сливочных кремов пониженной жирности. Изучен процесс набухания этих веществ в сливках, определен оптимальный гидромодуль. По результатам анализа органолептических и физико-химических показателей качества крема, определены рациональные концентрации альгината натрия, j–карагинана и агара.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24897
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tkovlcbofmc.pdf9,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback