DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24938

Название: Multi-criteria optimization of Brewing technological processes
Другие названия: Багатокритеріальна оптимізація технологічних процесів приготування пива
Авторы: Romanov, Mykola
Романов, Микола Сергійович
Ключевые слова: виробництво пива
багатокритеріальна оптимізація
производство пива
многокритериальная оптимизация
beer production
multi-criteria optimization
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Romanov, M. Multi-criteria optimization of Brewing technological processes / M. Romanov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 200.
Краткий осмотр (реферат): При постановці завдання оптимального правління однією з основних проблем є вибір критерію оптимальності. Розробка алгоритмів багатокритеріального управління пивоварним процесом на основі ситуаційних критеріїв та нечітких обмежень підвищить продуктивність технологічного комплексу і якість готового продукту. При постановке задачи оптимального управления одной из основных проблем является выбор критерия оптимальности. Разработка алгоритмов многокритериального управления пивоваренным процессом на основе ситуационных критериев и нечетких ограничений повысит производительность технологического комплекса и качество готового продукта. When setting a problem of optimal control one of the main issues is the choice of optimality criterion. Development of algorithms of brewing process multi-criteria control based on criteria situational priority and fuzzy limits will increase technological complex productivity and the quality of the finished product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24938
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1Романов_CEFood.pdf2,27 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback