Multi-criteria optimization of Brewing technological processes

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

When setting a problem of optimal control one of the main issues is the choice of optimality criterion. Development of algorithms of brewing process multi-criteria control based on criteria situational priority and fuzzy limits will increase technological complex productivity and the quality of the finished product.

Опис

Ключові слова

виробництво пива, багатокритеріальна оптимізація, производство пива, многокритериальная оптимизация, beer production, multi-criteria optimization, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Romanov, M. Multi-criteria optimization of Brewing technological processes / M. Romanov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 200.