DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24939

Название: Багатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводу
Другие названия: Multi-criteria optimization of malt department of brewing plant
Авторы: Романов, Микола Сергійович
Romanov, Mykola
Ключевые слова: багатокритеріальна оптимізація
солодове відділення пивзаводу
многокритериальная оптимизация
солодовое отделение пивзавода
multi-criteria optimization
malt department of brewing plant
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Романов, М. С. Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду / М. С. Романов // Автоматика-2016 : матеріали ХХІІІ міжнародної конференції з автоматичного управління, 22-23 вересня 2016 р. – Суми : Сумський державний університет, 2016. – С. 62.
Краткий осмотр (реферат): Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду. Предложен метод многокритериальной оптимизации процессов приготовления пива и приведен пример для процесса получения товарного солода. A method for multicriteria optimization of brewing process is proposed and the process of malt obtaining is given as example.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24939
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1Романов(АВТОМАТИКА-2016).pdf139,19 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback