Багатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду. A method for multicriteria optimization of brewing process is proposed and the process of malt obtaining is given as example.

Опис

Ключові слова

багатокритеріальна оптимізація, солодове відділення пивзаводу, multi-criteria optimization, malt department of brewing plant, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Романов, М. С. Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду / М. С. Романов // Автоматика-2016 : матеріали ХХІІІ міжнародної конференції з автоматичного управління, 22-23 вересня 2016 р. – Суми : Сумський державний університет, 2016. – С. 62.