Багатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводу

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду. A method for multicriteria optimization of brewing process is proposed and the process of malt obtaining is given as example.

Опис

Ключові слова

багатокритеріальна оптимізація, солодове відділення пивзаводу, multi-criteria optimization, malt department of brewing plant, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Романов, М. С. Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду / М. С. Романов // Автоматика-2016 : матеріали ХХІІІ міжнародної конференції з автоматичного управління, 22-23 вересня 2016 р. – Суми : Сумський державний університет, 2016. – С. 62.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced