Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено класифікацію начинок для борошняно-кулінарних виробів, розкрито специфіку використання та вимоги до кожної з начинок. Classification of fillings for flour-culinary products, specifics of use and the requirements for each of the fillings.
Опис
Ключові слова
термостабільні начинки, thermostable fillings, борошняно-кулінарні вироби, flour-culinary products, фруктові начинки, fruit fillings, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Собін, О. В. Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання / О. В. Собін, І. Л. Корецка // Хлебный и кондитерский бізнес. - 2017. - №2 (45). – С. 21-23.